Snön har kommit

Halloj på er!
 
Första snön har kommit till mig, det såg jag när jag var upp på toan igår natt. Jag tyckte det såg lite konstigt ut på backen när jag tittade ut lite snabbt på väg till badsrummet. När jag var på väg tillbaka till sängen igen måste jag bara gå fram till fönstret och ta en grundligare titt. Jodå minsann, jag såg alldeles rätt!
 
Lite tidigt tycker jag men snön kanske inte ligger kvar så länge, eller så får vi lika fort vinter som sommaren kom i år. Kanske dags att damma av längdskidor, pjäxor och stavar snart!!
 
 
Ha en bra söndag!

Husvagnen har fått vinter

Halloj på er!

 Nu har vi gjort vinter med husvagnen och det var med blandade känslor. Känns jättetråkigt att sommarsäsongen är över för i år, men vi har haft en otroligt härlig sommar. Men samtidigt känns det skönt, för man blir ganska mättad så här på höstkanten att åka iväg med husvagnen. Det finns inte så många campingar att åka till nu, dom flesta har slagit igen för säsongen. Nu får vi vänta till våren och när våren kommer börjar det spritta i kroppen av glädje efter den långa vintern.

 

 Ha en bra fredag!

I svampskogen idag

Halloj på er!
 
Idag följde jag med dottern till skogen för att hon skulle plocka trattkantareller.
Jag följer mest med som sällskapdam, jag äter bara svamp från affären och då champinjoner (färska eller på burk).
Sen ska jag väl erkänna att jag är himla ormrädd också. Så nu känner jag mig tuff må ni tro, som har traskat omkring i skogen och även hjälpt till att plocka trattisar. Det trodde jag inte om mig!! 
 
Men det var riktigt mysigt att höra grenar knäckas under stövlarna, fågelkvitter och solsken.
Det ända som fattades var fikakorgen och något att sitta på. Efter 2,5 timme i svampskogen så sög det regält i kaffetarmen.
 
 
 
 
Önskar er en bra lördagkväll!